Τα προϊοντα μας

Κοινωνικα Δικτυα

 

twitter Facebook

 

 

 

Ιστορική αναδρομή

 

H ΒΙΟΠΓΑΛ ξεκίνησε από το 1948 από τους αδερφούς Πίγκα που δημιούργησαν την πρώτη αγελαδοτροφική μονάδα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Το 1973 δημιουργείται η ΒΙΟΠΓΑΛ νε την σημερινή της μορφή. Μια δυναμική και σύγχρονη επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων με διεθνή αποδοχή, που από το ξεκίνημα της μέχρι σήμερα παρουσιάζει μία σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο. Δύο γενιές τυροκόμων με συνεχιστή τον Νίκο Καραγκούνη, έδωσαν την αγάπη, το μεράκι και τις γνώσεις τους, για την παρασκευή γνησίων ελληνικών παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από 100% αγνό αιγοπρόβειο γάλα, από την Μακεδονία, πληρώνοντας συγχρόνως όλες τις διεθνής προδιαγραφές ποιότητας. Στην γκάμα των προϊόντων συμπληρώθηκαν και τα προϊόντα από βουβαλίσιο και αγελαδινό γάλα.

Κάθε στάδιο της παραγωγής και της συσκευασίας, υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Από την παραλαβή της Α΄ ύλης, ξεκινούν μικροβιολογικοί και χημικοί έλεγχοι, που επεκτείνοντια στα στάδια της επεξεργασίας και της ωρίμανσης του τελικού πορϊόντος με κύρια βάση την διατήρηση της ποιότητας και την συνέχιση της παράδοσης.quality

top